Cautare

3900 de rezultate pentru "scoala cu clasele viii nr 279 sfintii arhangheli mihail si gavril drumul taberei" (3.23 secunde)
In Portul Turistic Tomis a avut loc ieri deschiderea oficiala a celei de a VIII-a editii a Auto Show- manifestare expozitionala dedicata autovehiculelor si accesoriilor pentru acestea, care se desfasoara in perioada 10-13 mai a.c.
Costel Chites, profesor de matematica la Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu" din Bucuresti, a rezolvat subiectele la matematica pe care le-au primit elevii de clasa a VIII-a la Evaluarea Nationala 2023.
Intalniri cu umanoizi (Autor: ... FARCAS ) Ca peste tot in lume, observatiile OZN nu s-au limitat doar la lumini ceresti, ori nave neidentificate vazute in zbor, ci si la intalniri cu umanoizi stranii, cu sau fara prezenta unui OZN.
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean, Daniel Negrean, vizita ministrului a durat cateva ore, timp in care a vizitat scolile cu clasele I-VIII din Valea lui Mihai, Tarcea, Rosiori, gradinita din Pestis, sala de sport din Biharia si Liceul din Vadu Crisului.
Consiliul Judetean (CJ) Suceava va da in judecata Guvernul pentru ca nu asigura, potrivit legislatiei, fondurile pentru sustinerea in judetul Suceava a programului "Cornul si laptele", necesarul pentru acest an fiind de 7,5 milioane de lei, a anuntat joi presedintele CJ, Gheorghe Flutur.
Dupa multe amenintari de boicotare a tezelor cu subiect unic si, implicit, a anului scolar, liderii celor patru federatii sindicale din invatamant au semnat, ieri, un acord in zece puncte cu Guvernul.
) am discutat cu primarii din Cerchezu, Independenta, Deleni, Adamclisi si Castelu. Majoritatea vin cu probleme legate de pregatirea scolilor pentru noul an de invatamant. ... "Am discutat cu inspectorul scolar general despre probleme de la Castelu.
Institutia a lansat o noua licitatie pentru desemnarea unui castigator care sa distribuie mere pentru elevii din judet din clasele I - VIII.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a dispus, in perioada 9-14 februarie 2007, demararea unor controale cu privire la editarea de publicatii scolare, care au ca subiect "testarea nationala 2007" sau "examenul de bacalaureat 2007".
Ministerul Internelor si Reformei Administrative (MIRA) a solicitat prefectilor, consiliilor judetene, inspectoratelor scolare si Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorului sa monitorizeze si sa trimita lunar rapoarte privind aplicarea în scolile din întreaga tara a programului „Laptele si cornul“.
La sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta a avut loc ieri, 5 iunie a.c., incepand cu ora 11.00, festivitatea oficiala pentru marcarea Zilei Mondiale a Mediului, la care au participat oficialitati ale judetului precum si parteneri si colaboratori.
Tara arde si baba se piaptana este zicala care merge manusa cu situatia din acest moment. ... In scoli, clasele I - VIII vor ajunge sa fie tinute de un singur educator pentru ca nu sunt profesori.
Ministerul Educatiei vrea sa introduca pana la sfarsitul anului o testare-pilot la limba romana si matematica pentru toti elevii, mai putin cei din clasele a VIII-a si a XII-a.
Un microbuz scolar s-a ciocnit cu un autoturism Logan, pe DN71, in apropierea localitatii Mircea Voda din judetul Dambovita. 12 persoane, dintre care sapte copii si cinci adulti, au fost ranite, a confirmat pentru REALITATEA.NET un reprezentant al IPJ Dambovita.
Ion Stefan a constatat faptul ca Legea nr.
Plenul Senatului a respins, miercuri, proiectul de lege privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 87/2008, privind acordarea de calculatoare tip desktop a elevilor din clasele a IX-a si a X-a, pentru folosirea acestora la domiciliu.
Articole vestimentare, bijuterii, cosmetice, incaltaminte, toate fac parte din ofertele firmelor participante la cea de-a patra editie a expozitiei cu vanzare CONTEX 2007 ce se desfasoara in perioada 6-10 martie 2007.
Electrocasnicele comercializate in Romania consuma mai multa energie decat clasele de consum in care sunt incadrate de producatori sau importatori. ... Marea majoritate a electrocasnicelor vandute acum in Romania nu respecta standardele de consum, desi au inscrise pe eticheta clasele de consum A, A+ sau A++.
Documentul este structurat pe cinci clase de vehicule - mini, mica, medie inferioara, medie si medie superioara - si ia in calcul numarul de defectiuni constatate de specialistii ADAC in urma solicitarilor facute de membrii sai pe parcursul anului trecut.
Ca lider al Opozitiei, in loc sa vina in fata romanilor cu o alternativa constructiva pentru Romania, presedintele PNL isi continua atacurile sterile la adresa premierului Ponta, sperand ca astfel va reusi sa mai capitalizeze ceva electorat.
google-analytics.com